Årets første bad i Oslofjorden

3-2-1-LØP! Lørdag løp vi i vannet utenfor Astrup Fearnley.

Etter en regnvåt jul og noen uker med et ubestemmelig høst/vårvær er vinteren endelig i anmarsj og dermed var det tid for årets første testing av badetemperaturen i Oslofjorden!

Alle er ute i vannet. iiik!
Alle er ute i vannet. iiik!

Sammen med denne spreke gjengen har jeg i løpet av høsten hoppet, klatret eller løpt i vannet utenfor Astrup Fearnley på Tjuvholmen. Jepp, jeg tar meg selv i å høres ut som en skikkelig friskus. Sannheten er at om noen hadde nevnt isbading for ett år siden, hadde jeg sannsynligvis ledd høyt (det skjedde faktisk). Kulde har alltid vært det verste jeg veit. Men da jeg prøvde isbading for første gang i november, ble jeg skikkelig overrasket. Det var ikke sååå vondt, jeg fikk ikke panikk eller krampe, men derimot masse energi og ble kjempe gira og glad. Jada, det er litt vondt og det tar litt tid å få følelse i tærne igjen, men det er verdt det!

På vei opp. Litt stiv i beina, men med supermasse adrenalin og endorfiner;)
På vei opp. Litt stiv i beina, men med supermasse adrenalin og endorfiner;)

Takk til forbipasserende fotograf Gunnar Thoresen.

Leave a Reply