Tjuefire timer senere


Det er tjuefire timer siden vi pyntet oss med rød leppestift og åpna den økologiske proseccoen. Endelig skulle vi lansere ideen som ble til i 2011. Vi er stolte og glade, men først og fremst må vi si tusen takk!

Vi må si takk for alle de hyggelige tilbakemeldingene. Vi må si takk for all støtten, og vi håper dere vil følge oss videre. Mye har skjedd de siste tjuefire timene. Kari-Anne og Malin var så gira etter lanseringen at de ikke merket at de hadde satt seg på feil t-bane hjem. Det var siste banen, og den gikk feil vei.
Flere tusen mennesker har kikket innom bloggen. I skrivende stund har over 700 mennesker likt oss på Facebook. Vi har fått mange hyggelige kommentarer. Vi har blitt kalt lettlurte, dumme og blonde på Twitter. Vi har fått forespørsler om å gjesteblogge hos andre bloggere.

Tusen takk!
Smask, de grønne jentene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.