Klimakortene

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Klimakort klimapolitikk kongepuddel Grønne jenter

Hva er din løsning på klimakrisen? Min gode venn Marte har utfordret oss; meg, deg, de grønne jentene og verden generelt til å gi sitt svar.

Hun samler inn kort fra alle slags mennesker, for å finne hvordan folk egentlig har tenkt til å redde verden. Ideen er helt genial. Det er jo faktisk ingen andre enn nettopp alle sammen som kan løse klimagåten. En solfyllt mandag morgen satte Andrea, Luna og jeg oss ned for å ta fatt på dette enkle, men dog så kompliserte spørsmålet.

I tilfelle noen lurer er Luna den store hvite puddelen på bildet. Hun er veldig glad i å bli fotografert, men ikke så flink til å skrive klimakort, dessverre. Det jeg tror Luna ville formidle i denne seansen var nok først og fremst LUFT MEG.

Om ikke så lenge skal dere få se det ferdige produktet, i mellomtiden lurer vi veldig på hva dere ville svart. Send gjerne løsningen din til Marte du også!

marteskaara

Svarene hun mottar kan du lese på klimakortene.no

Det er litt av en utfordring, å ta et så stort problem og konkretisere det ned på et bittelite a4-ark. Men kanskje er det akkurat det vi trenger å gjøre.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Grønne jenter kongepuddel puddel klima miljø klimapolitikk klimakort tips til klimapolitikk

 

 

Leave a Reply