
Jeg elsker 17. Mai. Minnene fra jeg var liten, toget, familieselskapet, maten, kakene og festlighetene. Ikke minst tulipanene i full blomst, i bedene. Men nå har nesten alt forandret seg. Det er vel kun tulipanene som er det samme. Derfor bestemte jeg meg for tre år siden for å skape den 17. Mai jeg ønsker. Og den er i tillegg vegansk!

For meg er 17. Mai en pølsefest, med en god salat og hjemmelaget potetstappe! Mine favorittpølser er Viana Jumbo, og til 17. Mai bestiller jeg i god tid en six-pack fra min lokale helsekost (Life).


Menyen iår inkluderer også pølsestæsj ala surkål, rå løk, bra brød og lomper. Til dessert; gele med vailjesaus, marsipankake med krem, friske frukter og bær, gulrotkake med sitronglasur (oppskrift fra Blitz-kokebok), samt snacks og drikke etter eget ønske!




Jeg ønsker alle en flott dag!
Trenger du inspirasjon for en litt grønnere feiring neste år?
Sjekk ut mine favorittblogger:
http://vegetarbloggen.com/
http://www.veganmisjonen.com/
Takk til Rune Reite for enestående hjelp med marsipankaken også iår!
Foto: Miriam Jøms (& Rune Reite).
Veldig fine bilder! Du kler bananer :)