Snikveganiser Oslo

bilde 5

Når man sykler rundt i byen legger man plutselig merke til litt mer enn når bussen bare dundrer fordi. Ved et kryss nedenfor Carl Berner møter man plutselig en megasøt ku- og hundehybrid. Sykler du ring 2, og skal over veien ved Ullevåll sykehus, finner du beskjeden om at veganere er SUPERHELTER.

De som har hengt opp disse vakre stickersene har virkelig kommet oss i forkjøpet. Vi skulle snikveganisere Etterstad, og bruke sticker-art som virkemiddel. Men kom selvfølgelig aldri så langt. Hvem er dere, kule folk? Heng opp flere klistremerker! Takk for den lille påminnelsen midt i hverdagen!

bilde 1

Det er ikke bare stickerarten som fryder oss når vi sykler rundt om i Oslove. Utrolige syn som magiske solnedganger (og soloppganger) og himla bra utsikter fra blant annet Ekebergskrenten er også å observere fra sykkelsetet. Har du sett noen kule og uforventede stickerarts rundt om i by’n? Eller sett en perfekt spot for en hundekalv? Let us know.

bilde 3 bilde 2

Kos deg på sykkelen, nyt utsikten, og bruk for all del hjelm.

Kari Enger Syrstad viser hjelmvett i sumarnatta
Kari Enger Syrstad viser hjelmvett i sumarnatta

2 thoughts on “Snikveganiser Oslo

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.