Velværetips: skogstur alene

sommer, blomstereng, foto johanne houge, norsk sommer, skogtur

Har du våknet opp en morgen, sola skinner og du er fortsatt sliten i kroppen? En dag der du egentlig ikke har noen planer og ikke noe som “skulle vært gjort”? Ja, sånn hadde jeg det i dag. Så, jeg satte meg på trikken opp til Kjelsås med kamera og en bok i sekken. Helt alene.

Kanskje burde jeg invitert med meg noen. Men i morges kjentes det som en befrielse å være helt alene. De siste dagene har det bare gått i ett. Og da er det fint å komme seg litt vekk fra det fancy bylivet.

Jeg er ofte ganske flink til å tenke at når det er sol og fint vær, så må jeg være ute og “nyte det fine været”. Også har jeg en annen tvangstanke at når det er fint vær, så må jeg være sosial. Jeg må aller helst være med en stor vennegjeng blant alle menneskene som slikker solen på en overfylt strand på Huk. Men jeg trenger jo egentlig ikke det. Mye bedre å være sosial når jeg er opplagt til det.

Hehe, nå har vel alle som har vært igjennom en personlighetsanalyse, skjønt at jeg, Johanne, faller inn i kategorien “introvert”. Vel, vel, det ble noe fine bilder fra skogsturen ihvertfall. Etter en dag som “viggo venneløs”, føler jeg meg klar for en tur til folkemassene på Huk imorgen ettermiddag.

Her er mine bilder av livet i skogen.

skog, sommer, norsk natur, bjørkestamme, foto johanne houge, elv

 

skog, sommer, norsk natur, bjørkestamme, foto johanne houge

 

det er kveld i skogen, norsk sommer, natur, foto johanne houge

One thought on “Velværetips: skogstur alene

Leave a Reply