Returkartongduellen

duellkartong

Klokken tolv i dag avsluttes første duell i Returkartonglotteriet, og neste duell begynner. Hvem vil du skal vinne 10.000 kroner? Husk å nominere din kandidat! 

Det er to nominerte i returkartonglotteriet som i dag skal i duell. Begge de nominerte er verdige kandidater til å vinne 10.000,-. Samtidig har de begge en sterk historie. Vi i Grønne Jenter ønsker dere lykke til med dagens duell!

duell

Om duellantene:
Det er forslaget fra Aina Vaage som er i duell mot forslaget til Ida Marie Erlandsen.
Aina Vaage har nominert sin kreftsyke venninne, Siv Anettte (23), til å få et spa- og hotellopphold.  Aina ønsker å gi venninnen noe som kan være med på å gi henne ny energi og styrke til og fortsette kampen mot sykdommen.

Ida Marie har nomineret mammaen sin til å få en laseroperasjon på øynene sine. I sin nominasjon skriver hun “Helt siden jeg var liten pike har jeg drømt om at min mamma skal få tatt en laseroperasjon på øynene. Hun har pr i dag briller med en god del styrke, og klarer seg ikke uten. Det hadde vært en enorm befrielse for henne dersom det hadde vært mulig med operasjon. Hun er verden beste mamma! Stiller alltid opp når det er noe, og er min hverdagshelt.”.

I dag stater ny duell. Hvem vil du skal vinne 10.000,-? Nominer din kandidat her.

Som nevnt tidligere, vi i Grønne Jenter syns det er lurt å resirkulerer kartong. Derfor har vi inngått et samarbeid med Grønt Punkt Norge.

Visste du at…
– … det til en hver tid er to millioner drikkekartonger i de norske hjem?
-… at du ikke må kaste kartongene i peisen? Da bidrar de til luftforurensning og øker faren for pipebrann.
– …utsortert drikkekartong sendes til Fiskeby Board i Norrköping i Sverige og blir til emballasjekartong som pizza- og cornflakes eske?
– …1000 materialgjenvunnet drikkekartong sparer 684 tonn CO2-ekvivalenter?
-…når vi gjenvinner kartong bruker vi om lag ¼ av energien i forhold til produksjon fra nytt trevirke?

Skyll, brett, stapp!

Grønne Jenter har inngått et betalt samarbeid med Grønt Punkt Norge for å fronte Returkartonglotteriet.

Leave a Reply