Hurra for 100 innlegg!

GJ hytta

Etter at vi lanserte i januar har bloggen vært besøkt over 80 000 ganger og dette er innlegg nummer 100. Det passer bra å kunne bruke dette innlegget til å oppsummere og rette fokuset framover. For i helgen har vi lagt planer for framtiden, og vi vil ha alle dere med!

Nå har vi holdt på i cirka et halvt år og har virkelig hatt en pangstart. Det er takket være dere lesere og alle som har støttet oss. Målet er jo at vi skal være like kule som alle rosabloggere der ute. Vi vil vise at vi som lever grønt slett ikke er nitriste raringer som sitter inne og tygger hamp. Nei, vi vil vise at dette er det nye! Man trenger ikke leve et liv i økologisk kloster. Vi skeier ut vi også. Vi elsker å shoppe og vi elsker å reise. Vårt mål er å vise at det finnes alternative måter å gjøre det på. Dessuten er vi hellig overbevist om at alle kan gjøre litt. Hvis alle gjør litt, er det bedre enn ingenting.

GJ-collage
Deilig vannmelon, vegetarisk grillmat og blomster på menyen på hyttetur.

I helgen hadde vi strategi/kose-helg der vi har prøvd å samle tankene rundt hva vi vil fortsette å gjøre mer av og hva vi skal bli bedre på. Dette trengte vi hjelp til, for det er jo tross alt dere lesere som er hovedfokuset vårt. Vi lurte på hva dere ville at vi skulle skrive mer om, og jaggu fikk vi svar. Her er noen av tingene som ble nevnt:

 • Mer om vegetarianisme, helse og miljø
 • Bærekraftig kosmetikk og husholdningsprodukter
 • Hvordan lære barn om miljøet
 • Bier
 • Tips om bærekraftige bedrifter på nett
 • Mer om bærekraftige tekstiler og bomullsindustrien
 • Matkasting
 • Bærekraftige måter å reise på

Vi setter umåtelig pris på responsen deres og vi er mer enn gjerne åpne for flere innspill. Er det noen av dere som har noe på hjertet eller kan noe om noe gøy, skriv gjerne til oss.

Finejenter Grønne jenter, hyttetur, sommerferie, tips til feire, hytte, sommer i Norge
Malin, Johanne og Lan Marie nyter sommeridyllen i Høysand.

Og har du lyst å gjesteblogge – ta kontakt! Enten det er om noen av punktene over, eller noe helt annet!

Ps: Vi fikk hyggelig besøk på hytteturen av NRK Østfold. Les mer om det her.

3 thoughts on “Hurra for 100 innlegg!

 1. Hurra for grønne jenter!! Leste om dere først idag. Og så artig å være flere, da kan man dele erfaringer og nyttige tips, og ikke minst oppmuntre hverandre! Tommelen opp for bra blogg!! Hilsen Heidi Hope, alene, men veldig grønn!

 2. Gratulerer! :D (Litt sen gratulasjon, men bedre enn aldri, hihi ^_^)

  Jeg lurte på om dere kanskje kunne lage en slags bloggliste med oversikt over grønne, norske bloggere, om det så er økoblogger, vegetarblogger, gjenbruksblogger, etc.etc. En god måte å få økt oppslutning er å finne likesinnede og skape nettverk, og å backe hverandre opp :) Jeg savner andre grønne søsterblogger, og tenkte at dere som har klart å bli så store kanskje kunne få til en slik (eller flere) lister? Tidligere har denne nettsiden hatt en liste over ‘Bevisste bloggere’ http://gronnogskjonn.com/bevisste-bloggere/ Kanskje dere kunne lånt denne modellen? :D
  Og kanskje det kan være “månedens grønne jente” i tillegg til “månedens grønne gutt”? :)

  Stå på videre <3 :D
  ~ Lys og kjærlighet ~

Leave a Reply