Nominér Grønne Jenter til Vixen Blog Awards!

1234708_481129385353736_7548104164335355384_n

Vixen Blog Awards er den største årlige “happeningen” i bloggernes verden og vi hadde satt umåtelig stor pris på om alle som følger oss vil være med å hjelpe oss inn i bloggernes verden og nominere oss i kategorien “årets nykommer” og “årets livsstilblogg”! Det kan du gjøre HER.

Vi har fra begynnelsen av hatt et mål om å bli nominert til Vixen Blog Awards. Ikke bare er dette en mulighet for å bli mer etablerte innen bloggverdenen, men det sender et fint signal om at det er mange der ute som er interessert i og vil lære mer om grønn livsstil.

Målet er jo at vi skal være like kule som alle rosabloggere der ute. Vi vil vise at vi som lever grønt slett ikke er nitriste raringer som sitter inne og tygger hamp. Nei, vi vil vise at dette er det nye! Man trenger ikke leve et liv i økologisk kloster. Vi skeier ut vi også. Vi elsker å reise, og vi elsker klær. Vårt mål er å vise at det finnes alternative måter å gjøre det på. Dessuten er vi hellig overbevist om at alle kan gjøre litt. Hvis alle gjør litt, er det bedre enn ingenting. Derfor er denne nomineringen viktig for oss.

Flere hundretusen leser blogger hver dag. Derfor synes vi at Vixen Blog Awards er viktig. Bloggere har enorm påvirkning på folks hverdagsvalg og deres interesser. For å gjøre verden bitte litt grønnere er det viktig at vi får spredt budskapet om at alle kan gjøre litt. Man trenger ikke være hardbarka miljøverner med tusenvis av timer nedlagt i frivillig arbeid for å kunne ta noen grønne hverdagsvalg. Man trenger bare å vite hvordan og hvorfor.

Ha en ellers strålende helg videre,

smask fra alle jentene

Leave a Reply