Vår grønne julekalender: 6. desember

lys

Vinterkulda har kommet og det er deilig å holde seg innendørs med tepper og lys. Vårt sjette juletips er:

RESIRKULER TELYSBEHOLDEREN

Dette har vi skrevet om før, men det er fremdeles like viktig. Aluminium er nemlig et av de mest energikrevende metallene å produsere. Forskning viser faktisk at aluminiumsindustrien alene står for 1 prosent av verdens utslipp og bruker omlag 3,5 prosent av all energi som produseres på jorda.  Samtidig er det et av de mest effektive metallene å resirkulere. Så husk å ta vare på tomme telysbeholdere og løsne veken før du kaster det i nærmeste stasjon for glass- og metallinsamling.

 

One thought on “Vår grønne julekalender: 6. desember

  1. Jeg vet at IKEA har hatt egen innsamling på telys. Regner med de har det i år også!
    Godt å bli minnet på å resirkulere. Fort gjort å kaste det sammen med alt annet!

Leave a Reply