Vår grønne julekalender: 7. desember

julegavermedmeningKlør du deg i hodet og river deg i håret fordi du ikke vet hva du skal gi familie og venner i julegave? Vårt syvende julekalendertips er:

GI EN GAVE TIL EN ORGANISASJON!

Det er ikke alltid så lett å finne ut hva man skal gi folk i gave. Spesielt ikke når alle har det de trenger og mer til og man ikke ønsker å gi noe materielt. Vi i Grønne Jenter synes ikke det er så lett vi heller. Heldigvis er det mange organisasjoner med gode formål innenfor miljø, utvikling, dyrevern, bistand etc. hvor du kan gi noen muligheten til å bidra til organisasjonens arbeid som julepresang! Enten gjennom medlemskap eller ved økonomisk støtte. Hos noen organisasjoner kan man støtte deres informasjons/politiske arbeid, og i andre organisasjoner kan man bidra til konkrete tiltak. Under kan du sjekke ut noen alternativer:

Spire 

Utviklingsfondet

Changemaker 

Kirkens Nødhjelp

Naturvernforbundet

Røde Kors

Latin-Amerikagruppene

NOAH

Regnskogsfondet

One thought on “Vår grønne julekalender: 7. desember

Leave a Reply