Vår grønne julekalender: 17. desember

Økologisk frisør, frisør, blondt hår, Oslo frisør, Grønn salong,

Mange planlegger kanskje å stusse på sveisen før julekvelden? Vårt grønne tips i dag er:

STRESS NED FRA JULEKAOSET OG KLIPP HÅRET PÅ EN GRØNN FRISØR

Fagforbundet sammen med Frisørenes Fagforening har gått sammen om konseptet Grønn Frisør som er en sertifiseringsordning for frisører som ønsker å legge om til en sunnere og mer miljøvennlig frisørsalong. Frisører utsetter seg selv daglig for kjemikalier som ikke er bra for verken dem eller miljøet. Veldig mange frisører utvikler kontaktallergier, eksem og kroniske luftveislidelser slik som astma, i møte med de produktene de bruker hver dag på jobb. Målet med Grønn frisør er å legge om til en mer ryddig, sunn og miljøvennlig frisørdrift. Denne ordningen støtter vi i Grønne Jenter. Les mer om ordningen i Johannes innlegg om sin opplevelse på Balanzera i Oslo.

 

Leave a Reply