Vår grønne julekalender: 22. desember

chana2

Nå er julen virkelig nær og for de fleste av oss står en svært så kjøttfull jul på trappene. Så før det virkelig braker løs oppfordrer vi i dag alle til å: HA KJØTTFRI MANDAG Kjøttforbruket står for ca. 15 prosent av all verdens utslipp. Alle vet at vi står ovenfor enorme utfordringer når det kommer til matsikkerhet og tilgang til ressurser i framtiden. Ta en kjøttfri mandag for miljøet og dyrene. Det tar verken du eller andre skade av. Sjekk ut flere av våre oppskrifter her. Eller besøk mer etablerte vegetarbloggere som Veganmisjonen eller Vegetarbloggen (og husk å stem på de som «Årets matblogger» til Vixen Blog Award).

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.