Miljøvennlig babymat

babymat

Gjesteblogger Anniken Thue, deler sin miljøvennlige og raske oppskrift på babymat.

Tenkte å dele en liten og veldig enkel oppskrift med dere. Det er en salat som datteren min Freya (6 mnd) og jeg synes smaker veldig godt. Den er for barn over 6 mnd. Jeg fant den i Margit Vea sin bok Lettlaget Barnemat.

  • 1/2 gulrot
  • 1/2 eple eller pære
  • en dæsj olivenolje

Skrell begge og riv med den fineste siden av rivjernet. Bland i en liten skål sammen med litt olje. Pass på at det ikke havner biter i blandingen og at det blir en fin masse. Kan kokes raskt om du allikevel er redd for biter (sånn som meg). Og husk: Tilby vann eller annen væske ofte når den lille har begynt med fast føde!

Tekst og bilde av Anniken Thue. Innlegget er tidligere publisert på bloggen Tunafishdisaster.

Leave a Reply