Grønn superlatsabb del 3

1_ecosia_livetblantdyrene
Britt er (som de fleste av oss) ganske avhengig av høyteknologiske dubbeditter som lar henne surfe rundt på nettet til alle døgnets tider. Hun er også stor fan av ting som koster henne null energi, men som bidrar til at verden blir et litt bedre sted.

Her om dagen oppdaget hun en søkemotor som planter trær for hvert søk du gjør. Søkemotoren donerer nemlig 80 prosent av inntektene til treplantingsprosjekt i Brasil gjennom The Nature Conservacy. Ecosia er også CO2 nøytral, i samarbeid med Myclimate.org. Herligheten er gratis, og tar hele to minutter å installere (se Siris 1-2-3 guide her). 2_ecosia_livetblantdyrene Britt var litt bekymra for at Ecosia skulle være en litt for alternativ søkemotor som bare ville lede henne til underfundige søk. Men så langt er hun veldig fornøyd! I tillegg er Google-søket automatisk lagt inn som et ekstra vindu når du bruker Ecosia, sånn i tilfelle du skulle få abstinenser ;)

3_ecosia_livetblantdyrene For hver dag som går kan Britt fornøyd følge med på hvor mange trær hun har bidratt til å plante. Tanken på alle frøene som en dag skal bli til store og sterke trær, kan nesten gjøre det vanskelig å slutte med surfinga.

Ecosia er triks nummer tre i serien for travle superhelter som gjerne vil rekke å være litt late innimellom også.

Les Britts tidligere tips: balkonghage og menskopp

Tegninger av Jenny Jordahl som driver tegneseriebloggen Livet Blant Dyrene

2 thoughts on “Grønn superlatsabb del 3

Leave a Reply