Teaser: Fotoshoot med Fretex

red shoe, vintage shopping, vintage, second hand, fretex, comfort hotel grand central, 2nd hand, Veldig snart skal vi i Grønne Jenter sammen med Fretex presentere årets vår- og sommermote for dere kjære lesere. Her får dere en liten smakebit av hvordan det er å være på fotoshoot med de grønne jentene. Vi sjekket inn på retrosuiten på Comfort Hotel Grand Central i Østbanehallen. Her hadde vi nok av plass å boltre oss på. Rommet er innredet med retro interiør. Med andre ord – perfekt som sminke- og omkledingsrom til en vintagefotoshoot. Suiten fikk vi låne gratis. Takk til Comfort Hotel Grand Central og Nordic Choice Hotels.
vintage, 2nd hand, brukt, fretex, comfort hotel grand central, photoshootKlærne har vi fått låne av Fretex Grünerløkka. Vi samarbeider med Fretex Fashion for å vise frem miljøvennlig og superstilig mote. Modellene er oss selv, normale og ulike kvinnekropper. I tillegg fikk vi denne gangen med oss de to mannlige modellene Simon Souyris Strumse som er gründer av appen Filmgrail og Lars Sandberg som er psykolog.
vintage, second hand, 2nd hand, fretex, comfort hotel grand central, osloMens vi prøvde klærne og ble sminket, delte vi et par flasker sprudlevann mens vi fniste, kjaste og fortalte skrøner. Det ble mye skifting, for klærne var ganske mye mindre enn det vi trodde. Heldigvis hadde vi plagg nok til alle.
make up, photoshoot, fashion, 2nd hand, vintage, comfort hotel grand centralMed oss på laget hadde vi fått med oss den fantastiske make up-artisten Ingvild Midthaug. Hun jobbet vi også sammen med under vår forrige fotoshoot med Fretex. Den serien kan du se her.
make up, photo shoot, fashion, fretex, 2nd hand, vintage, comfort hotel grand centralVår faste fotograf, Andreas Winter, sto for bildene. Naturlig nok har vi ingen bilder av ham, siden han er bak kamera. Han har også tatt disse bakom-bildene.
make up, photo shoot, fashion, 2nd hand, second hand, fretex, comfort hotel grand central
Da alle var ferdig påkledd og sminken krysset vi gaten over til Operataket hvor bildene ble tatt. Det var kaldere enn planlagt, så vi måtte ty til pingvinteknikken, dansing og masse latter for å holde varmen.
opera, oslo, photoshoot, grønne jenter, fretex, vintage, fashion, 2nd hand, second hand

Leave a Reply