Vegansk 17. mai-kake

17 mai 17. mai kaketips, tips til den beste 17. mai kake, vegansk kakeVi gleder oss til 17. mai-feiring, og ønsker dere alle en strålande dag på søndag! På nettaviser og sosiale medier bugner det med oppskrifter på 17. mai-kaker. Vi henger oss på trenden og gir dere vårt beste tips – vegan style må det være da selvfølgelig!

I fjor skrev Miriam om sin veganske 17. maifeiring. For henne betyr 17. mai masse kake og pølser – les om hvordan du kan gjøre det vegansk her. Miriam prøvde seg også på en vegansk marsipankake – noe som ble suksess! Det er lite som imponerer gjestene mer enn å diske opp med en marsipankake. Med blåbær og jordbær kan den også pyntes til å riktig så 17. mai-aktig. Vegetarbloggen har mange gode vegetarske og veganske oppskrifter – det er også her Miriam fant den mest fristende nasjonaldagkaken. Her finner du oppskriften. 17 mai 2Hipp, hipp hurra!!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.