Oslos beste vintagebutikker

Groenne_Jenter-Fretex-Gruppebilde-1 vintageshopping i oslo tips tonica vintage grønne jenter reprise fretex grenbruk mote vårens mote  Velouria Vintage  Kveldene blir lysere og lysere og lengre og lengre. Du skreller av deg alle lagene med vintertøy. Sommeren betyr nye klær for mange, men trenger man egentlig det når byen er full av vintageperler som venter på å bli oppdaget?

På Osloby viser vi deg nå sommerens gjenbrukstrender, og gir deg tips til hvordan du også skal henge med. Les mer her.

Hos Osloby kan du også se alle de fine bildene Andreas Winter tok av oss på Operataket. Motefotoshoot er ukjent for de fleste av oss, men vi ville vise frem ulike og normale jentekropper. Derfor ble modellcastingen enkel – oss selv. Det var mange situasjoner hvor vi var utenfor komfortsonen- fashionsminke, magetopp og skating i høye hæler var tre av dem. Groenne_Jenter-Fretex_Operaen-270415-8 tips til gjenbruksshopping vintageshopping i oslo vintage mote vårmote grønne jenter fretex reprise tonica vintage Takk og smask til:

– Fretex Grünerløkka for utlån av klær
Andreas Winter for fotografering
– Ingvild Midthau for sminke og hår-styling
– Simon Souyris Strumse og Lars Sandberg som turte å stille opp på fotoshoot med oss!

Les også om våre tips til miljøvennlig grilling på Osloby her.

2 thoughts on “Oslos beste vintagebutikker

  1. Å pakke inn julegaver i avispapir var en god ide, skal bruke den. Også fine julegaveideer. Jeg vil legge til en. Kjøp julegaver i bruktbutikk Tipser om en ganske ny Galleri Normisjonen i Tullinsgate 7 og den nye Røde Kors butikken med klær.

Leave a Reply