I vintage på Øya #engangtil

grønne jenter, vintage, Øyafestivalen, gjenbruk, #engangil

Det er to ting som alltid er sanne når det gjelder Øyafestivalen: det er alltid fint vær og det slår aldri feil å kle seg i vintage. Årets vintagevalg falt på en 50-talls sommerkjole fra Fretex.

Denne pin-up kjolen fra Betty Barclay ble funnet av årvåkne Siri på Fretex Grünerløkka, og den passet heldigvis!

Når sommersola endelig viste seg, passet det fint at jeg befant meg sittende på gresset i Tøyenparken, og hørte på årets musikkfavoritter. Lengden på kjolen er perfekt til å sitte i gresset med, samtidig som viskosestoffet er svalt og behagelig mot huden i den stekende sola. Jeg kombinerte den med noen hvite og temmelig gamle tennissko, og litt store, svarte og hvite øredobber for å kjøre 50-tallsstilen helt ut.

grønne jenter, vintage, Øya festivalen
Myse, myse mot sola hele tiden under Øya. Finnes det noe finere enn å sitte og høre på live musikk i parken? Myser du hardt nok ser du årets han som for meg var årets musikalske overraskelse – artisten Shamir. Og en varmluftsballong….
grønne jenter, vintage, fretex, øyafestivalen
50-talls Betty Barclay kjole pris: 129 kr. Rød 80-talls silkemorgenkåpe pris: ukjent

Jeg var litt for opptatt av å nyte godværet og musikken til å ta bilde av meg selv under selve Øyafestivalen (i motsetning til veldig mange andre!).

Jeg vet, skikkelig bloggerfail. Jaja, dere kan se over hvordan kjolen satt da Siri og jeg prøvde den. Og hvem vet, kanskje til neste år så blir det (u)vær til å ha på seg den røde silkekåpa? Neida. Joda. Ok, kanskje jeg tør. Kanskje.

Uansett, utrolig takknemlig til den som ga fra seg denne sommerkjolen til Fretex og tenkte at noen andre kunne få glede av den!

Grønne jenter samarbeider med Fretex Fashion og deres initiativ #engangtil for å vise frem miljøvennlig og superstilig mote.

Leave a Reply