Det som gjør meg glad

summer party, cabin, eco, environment, miljlvennlig, sommerfest, mat, vin, pynt, dyi, decorKari-Anne har utfordret meg til å dele min liste over ting som gjør meg glad. Her kommer den.

1. Gode samtaler

Jeg elsker å glemme tid og sted over både skravlig og dype samtaler med nære venner, noe det var store doser av på hytteturen vår til Høysand.

2. Turer i skog og mark

…gjerne på jakt etter blåbær, villbringebær, hylleblomst eller sopp! Skogen har en helt egen ro som gjerne smitter over på meg. I tillegg er det utrolig mye vakkert å kikke på og undre seg over.

Vinter 08 032
Høsttur på Kvaløya utenfor Tromsø under studietiden

3. Hager

Jeg tilbringer mye tid i hager og parker. Hengekøye, slakkline, luking, høsting, graving – enten alene eller sammen med familie eller venner. Her er mine tips til deg uten egen hage.

kolonihagen
Kolonihagen jeg får låne innimellom

4. God mat

Jeg elsker mat – både å lage, spise og dyrke den selv. Min egen lille luksus i hverdagen er å sette av god tid til matlagning, gjerne med kortreiste, økologiske råvarer fra Oslo Kooperativ.

IMG_6442
Mynte, tomater, blomkarse, poteter og brekkbønner fra Blindern Studenthage

5. Engasjement

Jeg får energi av å drive med ting jeg brenner for, og å omgi meg med mennesker som er lidenskapelig opptatt av det de driver med. De finner jeg mange av i De Grønne.

11139359_1123447657682516_3213290865781459162_n
Valgkampsåpning for De Grønne i Oslo. Foto: Guri Barka Martins

6. Å lære noe nytt

Jeg blir glad og inspirert av å lære nye ting. Og enda mer nysgjerrig på alt jeg ikke vet… Som for eksempel bier, som vi er helt avhengige av for å kunne fortsette å produsere mat.

img_4040
På besøksgården til Bybi i Stensparken

7. Nærhet

Nærhet er viktig for å ha det bra, gjerne i form av en skikkelig god bjørneklem fra kjæresten!

DSC_6786
Klemming er lykkefremkallende!

8. Pustepauser

Jeg er helt avhengig av å legge inn nok blanktid i løpet av uka for å kunne ha det bra. Tidligere har vi i Grønne jenter delt våre beste tips mot hverdagsstress. For meg er yoga og nok søvn alfa omega. Jeg er også veldig glad i å være sammen med dyr. Katter er en favoritt!

Vinter 08 001
Klara elsker kos!

Kari-Anne var først ut med sin liste over det som gjør henne glad. Jeg sender stafettpinnen videre til Siri – tar du ufordringen om å dele din gladliste på bloggen neste uke?

Leave a Reply