Det som gjør meg glad

FullSizeRender-40

Sist uke ble jeg utfordret av Siri til å si noe om hva som gjør meg glad. Den utfordringen passet meg bra. Store deler av uka ble tilbrakt under dyna. En forkjøla kropp og svimmel sjel var ikke spesielt fornøyd. Da var det fint og kunne tenke på ting som gjør meg glad.

Yoga. Før så jeg på yoga som en treningsform, men nå er jeg helt frelst generelt. Ruller ut matta, setter på favorittspillelista og bare gjør noe greier. Det er så utrolig digg å komme inne i en følelse av flyt. Få strukket ut akademikerryggen og gjerne tilbrakt litt tid opp ned.

Bøker. Gjerne lange og tilsyntelatende usammenhengende. Jeg kan bli skikkelig gira av et godt sitat. Elsker spesielt slitte, gjennomleste bøker, hvor andre folk har lagt inn sine kommentarer og understrekinger. Og så er det veldig fint å lese sammen med andre. Jeg blir gjerne lest høyt for.

FullSizeRender-38

Folk! Noen folk gjør meg bare så glad. Noe av det beste er når man utvikler en eller annen sær form for intern humor. Kan le meg skakk av ting jeg egentlig ikke forstår sjæl en gang. Er ikke helt sikker på hva tanken bak bildene nedenfor var. Moro var og der det hvert fall.

IMG_0962-2Noen ganger kan en skikkelig fest gjøre meg superglad. Kan gå og glede meg i lang tid før. Planlegge små detaljer, for å så fylle stua med bra folk som bare bobler over. Kombinerer gjerne festgleden med det å sitte lenge oppe og bare preike.FullSizeRender-36Ingen gladliste uten å nevne dyr. Jeg blir så glad av hunder og katter og mange andre dyr. Min mors engstelige puddel er en favoritt.FullSizeRender-39

Dagdrømming. Det er så fint å vandre rundt og drømme seg bort. Plutselig kommer man på et blogginnlegg man bare må skrive, ser en bil man får sykt lyst til å roadtrippe  rundt i verden med eller kommer på hvordan man kan organisere resirkuleringen i kollektivet.

FullSizeRender-41

Musikk. Å dra på konsert med en artist som man har tilbedt siden man var elleve. Rodrigo Amarante <3.  Å høre yndlingssangen sin spilt på radio. Synge så høyt at stemmen blir hes. Glede!

FullSizeRender-42
Rodrigo Amarante i Oslo!

Sender utfordringen videre til Malin!

Leave a Reply