Moteshow på Black Box

Vi i Grønne Jenter hadde en fantastisk kveld på lørdag! Her kan du se film  fra moteshowet vi arrangerte på Black Box i forbindelse med Klimafestivalen. 

Av de Grønne Jentene var det Marte, Miriam og Johanne som gikk catwalk. Malin var konferansier. Vi hadde også hele tre av våre lesere med i showet. Utrolig spenstig gjort av Sigrid, Vilde og Erika!

Vilde, Erika og Sigrid. Foto: Louise Ronya Olander
Vilde, Erika og Sigrid. Foto: Louise Ronya Olander

De øvrige modellene var fantastiske Simon Souyris Straumse, Enok Groven, Alexander Melli og Yasmin De Almeida. Tusen takk for at dere ville stille opp!

Klærne hadde vi fått låne av Fretex Universitetsgata, M.A. GardeRobe og The Fashion Archives. Elever fra Jeløy Folkehøyskole (som snart åpner redesgin-linje) fikk utfordringen om å sette sammen klærne. Den tok de på strak arm!

En spesiell takk til Inger Svare Morset og Anders Selstrøm Moe i Klimafestivalen §112 for å være helt fantastiske medarrangører.
Vi må også takke for en nydelig gjennomført jobb av make-up artistene våre, Elise Siayor og Marie Berdahl. Stylingen ble gjort av Headmasters. Tusen takk til dere!

Foto/klipp av video: Sandra Mørkestøl
Foto og redigering av stillbilder: Louise Ronya Olander
Flere bilder kommer i en senere post.

Se hele moteshowet her:

 

3 thoughts on “Moteshow på Black Box

  1. Hei! :) Kan dere lage et blogginnlegg om hvor de forskjellige grønne jentene kjøper sko og klær? Jeg prøver å kjøpe mest brukt, dyrevennlig og økologisk men det er ikke alltid så lett pga kvaliteten.. tips til hvor jeg kan få kjøpt basic tskjorter og dyrevennlige sko med god kvalitet? :)

Leave a Reply