Two days outfit

collage malin 4Du er ikke ekte blogger før du legger ut dagens antrekk. Kari-Anne og Malin tok utfordringen med å kun vise frem klærne de har skaffet seg fra gjenbruksbutikker eller byttekvelder med venninner. Det er ikke bare dagens antrekk, men mange dagers antrekk for forskjellige jenter. 

collage Kari-Anne 1Her har Kari-Anne på seg genser i skinn og ull fra Fretex. Skjørt fra venninnen Ingrid.

collage malin
Malin har på seg t-skjorte fra UFF, denimvest fra Miriam i Grønne Jenter, bukse og skinnjakke fra Kari-Anne, veske fra byttikken på Svalbard og caps fra Cecilie Skog. Armbånd er laget av gamle fiskegarn.

collage malin 3

Egentlig hater Malin å gå i formelle klær, men fordi at hun har en seriøs jobb så må det av og til til. Alle klærne har hun fått av Kari-Anne. Merk at det er samme jakke som bildet over.

collage malin 4
Samme skinnjakke fra Kari-Anne stylet mer i Malins stil. Topp fra Fretex. Buksene tilhørte en gang Kari-Anne.

Collage Kari-Anne 2
Vi går internasjonalt! Genseren er kjøpt på en gjenbruksbutikk i Williamsburg, hipsterstrøket i Broooklyn (New York). Buksene er Malins og er kjøpt på Fretex.

collage malin2
Bukser fra Kari-Anne. Genser fra Miriam. Handlenett fra Hold Sverige Rent.

I motsetning til andre bloggere som oppfordrer til å kjøpe antrekkene de går med på nelly.com, oppfordrer vi til å bytte klær med venninner og finne moteskatter på gjenbruksbutikker. Da får du en garderobe med sjel.

One thought on “Two days outfit

Leave a Reply