Grønne jenters beste høsttips

2016-09-11-16-38-15Høsten er allerede godt igang, og vi i Grønne jenter har samlet våre beste tips for å komme forlengs inn i den kalde, mørke tida.

fullsizerender-4

Siri

*sukk* Se på Tv-serier. Jeg holder en knapp på det. Jeg ser gjerne på Six feet under med te og tepper og koser meg max. Hvis du er ute etter humor, så kan jeg anbefale den nye HBO-serien Vice principals. Eller podcasten My dad wrote a porno. Den spriter opp en ellers grå hverdag.

Zlata

fullsizerender

Beste høsttips? Tenne masse stearinlys. Svanemerka, selvfølgelig. Og når de har brent ned, så resirkulerer jeg de. Hehe. Og lage masse spicy gryter og supper.

Kari-Anne

Jeg er egentlig ikke så glad i høsten, jeg. Jeg prøver å omfavne det som høsten har som sine særtrekk. For eksempel forskjellige farger på trærne. Så jeg skal prøve å gå mye tur og se på de fine trærne. Drikke noe varmt fra en termos. Eller lage pæremos mot høstdepresjon.

fullsizerender-2Marte

Min yndlingsaktivitet om høsten er å oppsøke parker og vasse rundt i høstløvet. Og fjellet er jo også skikkelig fint på denne tiden av året. Prøver å få til så mange hytteturer som mulig med fine folk! Og kose meg med egendyrka grønnsaker, og fra Kooperativet så klart.

fullsizerender-3

Johanne

Mitt beste høsttips er å få festivalpass for Film fra Sør. Det beste med høsten for meg er å kle meg inn i store sjal og høyhælte sko og gå ut fra en kinosal i  den klare, kalde lufta med en spilleliste klar for øret laget spesielt for høsten.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.