Shoppingfrie julegavetips

FullSizeRender-48

2017 er nesten over, og for mange har det vært et år med shoppestopp. Nå er det imidlertid snart jul og julestrid. Hvordan kan man fikse julegaver til alle flotte venner og familie uten å kjøpe noe nytt? Sjekk ut tipsene våre!

Til en god venn
Spander yogatime på Leela yoga. Hip flow vil få din venn til å takke deg på sine knær. En avslappende time en onsdagskveld, og etterpå kan dere sette dere i kafeen og nyte en god kopp te.

Eller hva med en konsertopplevelse? Fiks billett til deg og en venn eller tre.
Forskning har faktisk vist at det å investere i opplevelser, kan føre til større tilfredshet enn å kjøpe noe materielt! En opplevelse kan vi glede oss til i forkant, nyte underveis og mimre om til evig tid.

Til en mamma
Ingenting sier iluuu som en krukke med ristede mandler. Kjøp to pakker mandler. Legg dem på et brett og hell litt olje over, som du smører utover alle mandlene. Ta på litt salt, og eventuelt andre kryddere. La det steke på 180 grader i 10 minutter, og du sitter igjen med herlig snacks til kalde kvelder.

Hjemmelaget deodorant uten miljøgifter er heller intet dårlig alternativ. Hvordan du lager det finner du ut her.

Til faren din
Faren min misliker alt som har med vegetar eller alternativ livsstil å gjøre. Hvis din far er som min, anbefales det dermed ikke å gå for yoga eller hjemmelaget deo. Med denne gaven fatter han ikke mistanke om din bakenforliggende hensikt. Bestill billetter til Over oslo – festivalen , og lag pizza til han før dere drar. Oppskrift her.

Til tante
Komponer din yndlingsmüsli, og fyll den på et fint glass som du pynter litt opp. Min favoritt er havregryn, rosin, kokos, kanel, firkorn, linfrø, tørkede epler. Du kan steke det i pannen eller i ovnen, hell over litt daddelsirup, så blir det søtt og deilig. Nyt med havremelk og svart kaffe.

Til en bror
Bror er skeptisk til brukte klær, men han har ingenting å frykte. På Fretex Olaf Ryes plass har de mange kupp til en billig penge. Jeg fant denne fine olaskjorta, som jeg er sikker på at han kommer til å digge

bilde 2-8

Til en søster

Inviter søsteren din til middag! Be henne velge tre frukt eller grønnsaker, og lag en rett basert for hver av hennes valg.bilde 1-11

Eller hva med en gavekupong på overraskelser i det nye året? På den måten slipper du å tenke over hva du vil gi akkurat nå, men får heller utsatt beslutningen til godt over jul. Tips til overraskelser: kaffedate, spontan hyttetur, kake

IMG_3072

 

8 thoughts on “Shoppingfrie julegavetips

  1. Hei Jane!
   Så bra du likte tipsene!
   Kjærestegave kunne sikkert vært en helt eget innlegg i seg selv, som hadde vært gøy å lage en annen gang:) Enn så lenge håper jeg du kan bruke noen av de andre tipsene til kjæresten din! Kanskje man kunne kombinert noen av tingene, og gjort en helaften ut av det? Middag ooog konsert?
   God jul:)

Leave a Reply