Grønne mødre

Vi har visst blitt voksne, vi. De grønne jentene har blitt grønne damer. Halvparten har blitt grønne mødre. Faktisk hadde fem av oss foreldrepermisjon samtidig.

Voksenlivet skjedde. Plutselig hadde vi fått oss viktige jobber, boliglån, bikkjer og barn. Bloggingen ble liksom andreprioritet, og så tredje-, fjerde- og femteprioritet. Heldigvis møtes vi relativt ofte fremdeles. I sommer var fem av oss i foreldrepermisjon samtidig, og da ble det selvsagt grønn barselgruppe!

På en av sommerens varmeste dager møttes vi i Botanisk hage for å kjase om det bare nybakte mødre finner interessant. Som Zlata sa da hun så bildet over “det handlet sikkert om soving eller bleieskift”. Du vet, ting som hvor ofte ungen bæsjer og hvordan den ser ut og selvsagt alle de andre bekymringene. Vi er heldige som har hverandre.

Johanne var førstedame ut til å bli mor, og har nå to småknøtt. Hun er den grønne barselgruppens orakel.

Etter Lan Marie ble byråd sluttet hun å blogge i Grønne Jenter, men hun er ofte med når vi møtes. Vi grønne damer elsker når Lan er i mammaperm, for da får vi mer tid sammen med henne og datteren.

Kari-Anne og undertegnede (Malin) er de siste som har fått livet snudd opp ned, og tredd inn i mammabobla. Begge har foreldrepermisjon og kommer til å blogge litt med ujevne mellomrom. Har dere ideer til hva vi kan skrive om som nye grønne mødre? Send oss gjerne tips!

One thought on “Grønne mødre

Leave a Reply