Green kids on the block

Vi innrømmer det! Vi elsker å gjøre et godt kupp. På Green Kids svidde vi av hundrelapper. Heldigvis er alle varene brukt før.

Den grønne barselgruppa tok turen til Green Kids Second Hand på Løren, en bruktbutikk med klær og ting til barn. Konseptet er at folk leier en hylleplass for 250 kroner i uken. Selger velger selv priser på varene og setter opp standen. Green Kids selger varene for deg med 15% provisjon. I snitt tjener selger 1000 kroner i uken. Ganske smart!

Artisten Sandra Lyng og sønnen Sander har en egen stand på Green Kids. Det er faktisk ikke bare barneting i butikken, men også mye fint til mor. Her kan du altså få skodd deg i Sandras pumps. Sabla kule. Dog, kanskje ikke de mest praktiske på trilletur.

Butikken har ikke bare sko og klær. Den har kopper, leker, bæreseler, barnevogner, bilstoler og bøker. Ja, egentlig alt du trenger til barnet.

Malin og datteren fylte opp garderoben med ullklær. De bor til vanlig i Lofoten, og har gjort seg klar til nordlandsvinter.

Kari-Anne fylte posen med barnebøker til bebis, og digget at det var mye til mor i også i butikken. Vi kan ikke annet enn å innrømme at vi elsker å gjøre et kupp. Både Kari-Anne og Malin er innehavere av et shoppegen, tror vi. Det er ikke så ofte vi tillater oss å la det ta overhånd, men på bruktbutikk må det være lov.

Om vi skal gi et terningkast til Green Kids blir det en solid femmer. Vi elsker konseptet. Det er mange fine varer av god kvalitet. Lokalene er store, og det er lekerom til de små. Personalet er også veldig hyggelige.

Hvis vi skal komme med noen råd skulle vi ønske det var en liten ammekrok der. Selv om det er forholdsvis god plass, så oppleves det som litt trangt når det er mange der inne med barnevogn. Vi savnet en barnevognparkering. En idé kan også være å oppfordre selgerne til å ikke overfylle hyllene sine til det renner over. Det kan gjøre at butikken oppleves som litt mer oversiktlig.

Men alt i alt. Vi elsker det, og kommer garantert tilbake. Kanskje med en egen stand neste gang? Til jul ønsker vi oss i alle fall gavekort. Godt tips til andre også, om vi får si det selv.

2 thoughts on “Green kids on the block

Leave a Reply