VELVÆRE

SkogturAlene-10

Har du våknet opp en morgen, sola skinner og du er fortsatt sliten i kroppen? En dag der du egentlig ikke har noen planer og ikke noe som “skulle vært gjort”? Ja, så dag hadde jeg det i dag. Så jeg satte meg på trikken opp til Kjelsås med kamera og en bok i sekken. Helt alene.

Kanskje burde jeg invitert med meg noen. Men i morges kjentes det som en befrielse og være helt alene. De siste dagene har det bare gått i et. Og da er det fint å komme seg litt vekk fra det fancy bylivet.

Jeg er ofte ganske flink til å tenke at når det er sol og fint vær, så må jeg være ute og “nyte det fine været”. Også har jeg en annen tvangstanke at når det er fint vær, så må jeg være sosial. Jeg må aller helst være med en stor vennegjeng blant alle de menneskene som slikker solen på en overfylt strand på Huk. Men jeg trenger jo egentlig ikke det. Mye bedre å være sosial når jeg er opplagt til det.

hehe, nå har vel alle som har vært igjennom en personlighetsanalyse, skjønt at jeg Johanne da faller inn i kategorien “introvert”. Vel, vel, det ble noe fine bilder fra skogturen ihvertfall. Etter en dag som “viggo venneløs”, føler jeg meg klar for en tur til Huk imorgen.

Her er mine nærbilder av livet i skogen fra i dag.

Leave a Reply